Kuka olen

Olen syntyperäinen hämeenlinnalainen.

Pääsin ylioppilaaksi Hämeenlinnan lyseosta vuonna 1977, ja valmistuin oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 1985.

Auskultoin Hauhon tuomiokunnassa Hämeenlinnassa, ja sain varatuomari arvonimen vuonna 1986.

Tämän jälkeen suoritin Osuuspankkiryhmän esimiestutkinnon, sekä työskentelin vuosina 1986-1996 eri osuuspankeissa pankkilakimiehenä, pankinjohtajana ja toimitusjohtajana.

Vuonna 1997 perustin Tampereelle oman lakiasiaintoimiston, ja sittemmin olin osakkaana Baltian kaupan koulutusta järjestävässä yrityksessä Tallinnassa.

Vuonna 2001 palasin Tallinnasta juurilleni Hämeenlinnaan, ja aloitin lakimiehenä Asianajotoimisto Portaanpää Oy:ssä.

Asianajotutkinnon suoritin vuonna 2004.

Syksyllä 2013 päätin tarttua uusiin haasteisiin, ja perustin Hämeenlinnaan oman asianajotoimiston.

Painopistealueitani ovat olleet työsuhteen päättämiseen liittyvät asiat, asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvät riidat, lapsioikeus, jäämistösuunnittelu ja perintöoikeus, vahingonkorvausoikeus sekä riitojen sovinnollinen ratkaiseminen ja oikeudenkäynnit.

Olen kunnianhimoinen jatkuvissa opinnoissani ja itseni kehittämisessä. Olen myös määrätietoinen, ja minulla on kyky saada asiat tehtyä. Lisäksi olen analyyttinen, ja kykenen ratkomaan ongelmia
johdonmukaisesti. Minulla on laaja koulutuksen, työelämän ja harrasteiden kautta tullut elämänkokemus.

Harrastuksiani ovat muun muassa kokkailu, kalastus ja eräretkeily, tietokoneet sekä Suomen Punaisen Ristin ensiaputoiminta.

Mottoni: "Joko löydän tien tai teen sen". (Hannibal Barka)